Történet

A Hevzso Studio egy tizennégy éve kezdődött organikus folyamat eredménye. Felnőtteknek tartott óráimmal párhuzamosan, már 2005 óta foglalkozom gyermekekkel is, számomra ez jelenti a legnagyobb kihívást és örömet egyszerre. 2013-ban alapítottam első táncműhelyemet a Zaborát, melynek befogadó intézménye a Noha Stúdió volt. Az ott eltöltött 5 év számomra egyet jelentett a közösségépítéssel, a különöző érdeklődési területek összehozásával és az értékteremtéssel.

A Hevzso Studio olyan mozgalmas közösségi térként működik, melyben a táncórák mellett más művészeti foglalkozások, kézműves workshopok és tematikus táborok is helyet kapnak. Ezt a kreatív szabadságot szem előtt tartva terveztük meg a 2018 októberében átadott több funkciós helyszínt.

A csapattagokkal közösen alkotjuk meg azt a pedagógiai programot, melynek legfontosabb küldetése a befogadás, kreativitás, nyitottság és egymás támogatása. Itt kezdőtől a haladóig, kisgyermektől a nagymamáig, mindenki megtalálhatja a hozzá illő foglalkozást. A csoportdinamikára, spontaneitásra helyezzük a hangsúlyt: ha úgy adódik az órát a parkban tartjuk meg, vagy festéssel kezdjük, és erre alapozzuk a koreográfiát.

- Hevér Zsófia táncpedagógus-

studio.jpg