14.jpg

Az órát vezeti:


Hrotkó Heléna,

Holisztikus tánctanár és testtudat trénerIdőpont: péntek reggel 9.00-10.15


Óradíj: 2500 Ft

Jelentkezés és információ:

+36705360615; yelena.x@gmail.com

Meridián jóga

A meridián jóga vitalizáló, nyugtató és harmonizáló nyújtásokból és kiegészítő gyakorlatokból épül fel. Az egyes ászanák a testünkben található szerv-párokra és azokhoz kapcsolódó meridánvonalakra (energiapályákra) hatnak.
Testünkben lévő szerveink jin (női) illetve jang (férfi) energiával rendelkeznek. Az előbbiek a tömör, utóbbiak az üreges szerveink, melyek kiegészítik egymást és jó esetben egymással összehangoltan működnek.
Az óra ezen harmónikus állapot fenntartását vagy helyreállítását segíti. Hatására rendkívül frissnek, energikusnak, kiegyensúlyozottnak érezhetjük magunkat. Emellett elsajátíthatunk egy tudást a belső szerveinkről, azok pontos elhelyezkedéséről, működéséről, a szervpárokról és azok egyensúlyáról. Ez a tudás segíti, hogy közelebb kerüljünk saját magunkhoz, mélyebben érzékeljük testünket és így könnyedén megnyissuk az energiaáramlás útját önmagunkban.
Az órák után újult erővel indulhat a napunk, a gyakorlatok hatására jókedvűen és feltöltődve folytathatjuk tevékenységeinket.

Javasolt az órák rendszeres látogatása, de ha csak kipróbálnád, akkor is szeretettel látlak.