petra copy.jpg

Drávucz Petra

2012-ben végeztem táncművészként, majd 2015-ben szereztem a Kortárstánc tanári diplomámat a BKTF-en. 2015-től a Budapest Tánciskola Alapfokú Művészeti iskolájában tanítok, kreatív gyerektáncot 6-9 éveseknek és kortárstáncot 13-16 éves diákoknak.

A szakmai célom, a tánc élményét egyaránt megélni és tanítani, megosztani másokkal, a gyerekeket átlendíteni a tánc élményében és segíteni az elmélyülésben például egy koreográfia táncolásában, egy kompozíciós feladatban, mozdulatok feldolgozásában, térben, dinamikában és érzelmi hangulattal töltött mozdulatok komponálásában, kommunikálni a tánc nyelvén.

Az Unknown Text company tagja vagyok, legutóbb a Takeover c. darabot mutattuk be az Artus stúdióban. Az önálló művészeti tevékenységem pozitív, produktív, innovatív hatást gyakorol a pedagógiai munkámra, jó érzéssel tölt el, amikor a tanítványaim eljönnek az előadásaimra és látom, hogy hiteles vagyok számukra, valamint az előadásokon megtapasztalt táncélményeim mindig motiválnak, inspirálnak a tanításban.