anyala%CC%81nyata%CC%81nc1%281%29.jpg

🌷5 éves kor feletti lányokat (felső korhatár nélkül) és anyukájukat várjuk!


🌷Előzetes tánctudás nem szükséges, mindenetek megvan hozzá, ami kellhet.


🌷Dresscode: kényelmes játszósruha


🌷Táncóra díja: 8000 Ft/2 fő (anya+lánya)


🌷Jelentkezni emailben tudtok itt: domotorluca@gmail.com


🌷Az órát Dömötör Luca kortárstáncos és táncpedagógus vezeti

 

ANYA-LÁNYA TÁNCÓRA

-csendes figyelés és vadóc tombolás-

Az anya-lánya kapcsolat talán életünk legfontosabb és legösszetettebb viszonya. A szavak nélküli, fizikális kommunikáció pedig az elsődleges kapcsolódásunk. Ezen az órán ezt a tiszta nyelvet használjuk az együttlétre, mely tapasztalatom szerint gyakran a legrövidebb út két ember között.

Olyan páros vagy csoportos gyakorlatokat, játékokat dolgoztam ki erre az órára, amelyeken összehangolva mozoghat kicsi és nagy, egymást inspirálhatja a tapasztaltabb és a nyersebb erő. Játékos, improvizációs vagy laza, szituatív gyakorlatokkal, kedves közös alkotási folyamatokkal és könnyed koreográfiákkal foglalkozunk, melyekben megismerhetjük egymást új helyzetekben, váratlan kihívásokra keresünk közös kreatív megoldásokat, észrevétlenül fejlesztjük az együttműködést és minőségi időt tölthetünk egymással. Legfőképp azonban engedjük a fantáziát szabadon szárnyalni!

Nincs két egyforma ember és nincs két egyforma anya-lánya kapcsolat sem. Ez az óra a kimeríthetetlen és megismételhetetlen szeretet ünneplése is.